RUMSTYPER

Läs mer om våra rum

Budget Enkelrum

Våra mysiga Budget Enkelrum är utan fönster. Rummen, som varierar i storlek upp till 12 m², är våra mest populära rum.

Budget Dubbelrum

Våra Budget Dubbelrum varierar i storlek upp till 15 m² och är utan fönster. Rummen är enkelt inredda och har en 140 cm kvalitetssäng från Jensen.

Budget Tvåbäddsrum

Våra Budget Tvåbäddsrum är utan fönster. Rummen, som varierar i storlek upp till 15 m² upplevs som rymliga och bekväma. De är enkelt inredda och har kvalitetssängar från Jensen.

Dubbelrum Mini

Våra mysiga Dubbelrum Mini är nybyggda och varierar i storlek upp till 15m². De har en kompakt, funktionell design med en inbyggd 140 cm kvalitetssäng från Jensen.

Standard Dubbel-/Tvåbäddsrum

Våra ljusa, nyrenoverade och moderna Standardrum kan användas som både dubbel- och twinrum. Rummen har kvalitetssängar från Jensen som dras isär eller ställs ihop.

Superior Dubbelrum

Våra rymliga och nyrenoverade Superior rum ligger alla precis där byggnaden svänger. Detta ger fler fönster och mer ljusinsläpp. Det gör även så att rummet upplevs mer luftigt och rymligt.

Familjerum

Familjerummen har plats för en familj på upp till fyra personer. Här finns två 90 cm breda enkelsängar som kan dras isär vid behov, samt en bäddsoffa. Familjerummen finns även med pentry.

Deluxe Dubbelrum

Våra Deluxerum är helt nyrenoverade och har en modern design. Ni bor rymligt och har en badrumsdel med jacuzzi eller badkar och bastu i rummet.

Dag Hammarskjölds Svit

Vår stora svit, döpt efter FNs generalsekreterare Dag Hammarskjöld, är känd från mun till mun över hela Sverige. Med en jacuzzi mitt i rummet, privat bastu och takterrass är vår svit ensam i sitt slag i hela Stockholm.

fridhemsplanRum