Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Välkommen till Hotel Fridhemsplan

Vi finns på charmiga Kungsholmen i Stockholms mittpunkt, endast två tunnelbanestationer från T-centralen. Härifrån är det lätt att ta sig till några av stadens bästa sevärdheter. Du kan också promenera in till till centrala Stockholm längsmed vackra Norr Mälarstrand och njuta av utsikten över Mälaren. Känn dig som hemma i ett av våra 220 rum och vakna utvilad till en härlig frukost innan du tar en sightseeingtur eller deltar i affärsmötet.

Vi har ett brett utbud av rum, så att du kan hitta det som passar bäst för just din resa. Alla våra rum har marmorklädda badrum, sköna sängar från Jensen samt 100% LED lampor och TV. Alla rum på Hotel Fridhemsplan är rökfria. Wi-Fi och frukost ingår alltid i priset.

Bra att veta

In-/utcheckning
Incheckning: kl. 15:00
Utcheckning: kl. 12:00

Barn
Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.

Husdjur
Husdjur ej tillåtna.

ISO
Hotellet är miljömärkt enligt ISO 14001, en internationell certifiering med högt ställda miljökrav.

Parkering
Hotellet har ingen egen parkering, men det finns 2 parkeringsgarage vid Fridhemsplan.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.